En HC Andersen firmagave – så rejser du med en historie

Tag en flig af danske værdier med dig på rejse i ind- og udland.

En personlig og unik gave

Med en firmagave fra HCAsouvenirs kan du fortælle historier videre til dine forretningspartnere ved hjælp af design og kunsthåndværk, der genfortolker de gamle eventyr. På den måde bliver du selv rejsende med en historie – ligesom HC Andersen.

HC Andersen er kendt i store dele af verden for sin omfattende litterære produktion.

I butikken finder du et bredt udvalg af talentfulde, moderne kunstnere og kunsthåndværkere. Hver især udtrykker de sig gennem eventyrfigurer og HCA-værdierne fra den verdensberømte, danske forfatter HC Andersen.

At rejse er at leve

Vi arbejder løbende og målrettet på at finde unikke danske, nulevende kunstnere med et tvist af H. C. Andersen. Vi laver aftaler med designere og kunsthåndværkere, som udforsker Andersens magiske verden af eventyr – ofte på deres helt egne præmisser.

Hvorfor gør vi det?

Vi tror på, at relationer skabes og styrkes via gode historier. Vi håber, at du med en god fortælling fra vores eventyrunivers og med H. C. Andersen i bagagen, kan skabe og udvikle frugtbare relationer til forretningsforbindelser. Eller glæde en ven eller et nærtstående familiemedlem med det eventyr, du køber hos os. For ”at rejse er at leve” – men også at fortælle gode historier.

Den næste HCA?

HCAsouvenirs ønsker at bidrage til fynsk og dansk kultur, der trækker på arven fra HC Andersen.

Vi giver derfor unge designere og kunstnere en mulighed for at vise deres værker frem for et større publikum som en del af varesortimentet i butikken. Måske vil en af dem en dag inspirere verden, ligesom HC Andersen gør det.

Lad os hjælpe dig med den helt rigtige gave til din næste forretningsrejse eller reception.

Vi sidder klar ved telefon 4266-2357 fra 8 til 18 på hverdage. Du er også velkommen til at benytte info@hcasouvenirs.com

Send this to a friend