En HC Andersen gave – så rejser du med en historie

Tag en flig af danske værdier med dig på rejse i ind- og udland. Du undgår at drukne i mængden på gavebordet, og får et positivt udgangspunkt for dialogen.

En personlig og unik gave

Med en gave fra HCAsouvenirs kan du vise hvem du er, og hvor du kommer fra. – Og samtidig glæde et andet menneske. Gaven, indpakningen og ordene der følger med fortæller en historie til dine forretningspartnere, som vil indprinte sig i deres hukommelse i meget lang tid. På den måde bliver du selv rejsende med en historie – ligesom HC Andersen.

H.C. Andersen er kendt i store dele af verden for sine mange eventyr. Hans figurer og historier er elsket og kendt for deres menneskelige egenskaber, som alle kan genkende og spejle sig i.

I butikken finder du et bredt udvalg af danske designs. Talentfulde, moderne kunstnere og kunsthåndværkere. Hver især udtrykker de sig gennem eventyrfigurer og HCA-værdierne fra den verdensberømte, danske forfatter HC Andersen.

Hvorfor gør vi det?

Vi tror på, at relationer skabes og styrkes via gode historier. Vi håber, at du med en god fortælling fra vores eventyrunivers og med H. C. Andersen i bagagen, kan skabe og udvikle frugtbare relationer til forretningsforbindelser. Eller glæde en ven eller et nærtstående familiemedlem med det eventyr, du køber hos os. For ”at rejse er at leve” – men også at fortælle gode historier.

Den næste HCA?

HC Andersen festivals logoHCAsouvenirs ønsker at bidrage til fynsk og dansk kultur, der trækker på arven fra H.C. Andersen.

Vi giver derfor unge designere og kunstnere en mulighed for at vise deres værker frem for et større publikum som en del af varesortimentet i butikken. Måske vil en af dem en dag inspirere verden, ligesom HC Andersen gør det.

Er du dybt engageret i den egen personlige udvikling? Kan du lide at bryde grænser? Er du optaget af, hvordan individ og fællesskab er forbundet? Kan du genkende følelsen af, at alt er muligt for den der tør drømme og knokle?

Så skriv til os og fortæl om dit arbejde og dig selv.

Lad os hjælpe dig med den helt rigtige gave til din næste forretningsrejse eller reception.

Vi sidder klar ved telefon 4266-2357 fra 8 til 18 på hverdage. Du er også velkommen til at benytte info@hcasouvenirs.com

Send this to a friend