Shopping i Odense er også for HC Andersen-fans

Start din shoppetur i HCAsouvenirs’ butik i den gamle bydel af Odense. Få hundrede meter fra HC Andersens fødehjem.

Butikken finder du i Bangs Boder overfor Lotzes Have og H.C. Andersen Museet.

Dansk design, kunst og home decor

Oplev danske designere og kunsthåndværkere give deres bud på moderne fortolkninger af den verdensberømte, danske forfatter HC Andersen, hvis eventyr og historier begejstrer og berører os den dag i dag, mere end 200 år efter hans fødsel.

Hos HCAsouvenirs finder du keramikfigurer, delikatesser, home decor, souvenirs, tekstiler, bøger og masser af grafiske illustrationer og malerier, der har et element af HCA-temaerne i sig.

Gave til alle typer – også din mormor

Selv din mormor vil blive henrykt for en gave fra HCAsouvenirs. Uanset om hun er den moderne eller traditionelle type. Vi gør en dyd ud af at udsøge netop den gave, der vil vække glæde hos modtageren.

Ravsmykker fra House of Amber

Besøg House of Amber Odense der forhandler eksklusive ravsmykker i moderne og flotte design. Ringe, vedhæng, halskæder, ørestikker, skjortemachetter og meget andet skabt af hele ravstykker fra Skandinavien og Caribien.

House of Amber er et internationelt smykkebrand med hovedkvarter i København.

Parkering

Parken og museet er en del af det hyggelige, brostensbelagte HC Andersen-kvarter med specialbutikker, cafeer og spisesteder. Parkering er nem under byens nye kulturhus Odeon. Brug trappeopgang T4 Odense Koncerthus, så er du i HCA-kvarteret.

shopping Odense

Send this to a friend