House of Amber Odense

Velkommen i House of Amber Odense

Som en integreret del af HCAsouvenirs finder du eksklusive ravsmykker fra det internationale ravhus, House of Amber, der har afdelinger i bl.a. København, Kina, Korea, Sverige, Finland, Japan, Dubai og USA.

House of Amber har mere end 80 års erfaring og faglig indsigt i at arbejde med rav. Flere af vores medarbejdere har livslang erfaring indenfor dette unikke naturmateriale. Alle House of Amber Odense’s produkter er grundigt kvalitetstestet af vores rav eksperter, inden de kommer ud i vores butikker.

House of Amber er medlem af Den Internationale Rav Sammenslutning.

Forarbejdningen og håndværket

Vores rav behandles nænsomt fra det øjeblik det bliver indsamlet, til det sælges som smykke i House of Amber Odense. I alle led af produktionsprocessen er ravet i hænderne på vores dygtige og erfarne medarbejdere. Siden 1933 har vi udviklet os til en af verdens førende producenter og forhandlere af dette smukke naturmateriale.

Ravstykke forarbejdes til smykkeI vores brede udvalg finder du rav i mange forskellige former og farver, og alt sammen i den bedste kvalitet. Vores forventninger til den høje kvalitet bekræftes i, at kun 10 % af verdens rav lever op til vores strenge kvalitetsstandarder. Det kræver tekniske og faglige færdigheder at udvælge de rigtige ravstykker til forarbejdning og udformning.

House of Amber har mere end 80 års teknisk erfaring med at arbejde med rav. Rav er meget let, og hårdhedsgraden er kun lidt mere end en fingernegl, hvilket gør det udfordrende for guldsmedene at arbejde med.

Idet rav er unikt i form, farve og glans, skal vores guldsmede tage disse faktorer i betragtning, før de begynder at skære og polere. Det endelige resultat afhænger af kvaliteten for det enkelte ravstykke. Det kræver teknisk og faglig dygtighed, at kunne vælge og forarbejde de helt rigtige ravstykker til House of Amber.

Vision og mission

Vores vision er at være den bedste producent og forhandler af ravsmykker i verden i forhold til kvalitet, design, service og viden.

House of Ambers mission er at skabe ravsmykker af den bedste kvalitet, sat med sølv eller guld og dekoreret med diamanter i de mest klassiske, moderne og eksklusive designs. House of Amber stiler efter at blive anerkendt for at have de dygtigste, mest vidende og servicemindede medarbejdere.

Vi stræber efter at gøre forretning efter kundens behov og med fokus på social ansvarlighed.

Send this to a friend