Hos HCAsouvenirs er vi specialiseret i at koble figurer, stemninger og værdier fra H. C. Andersens mangfoldige, magiske univers med virksomheders egen brandfortælling.

Med det rigtige nedslag i eventyrene kan du aktivere følelser og værdier i dit publikum, der skaber den afgørende opmærksomhed. Udført rigtigt leder det til positive minder om en event eller et produkt og dermed også til din virksomhed.

HCA Co-brandingCo-branding kan bruges i et utal af sammenhænge i en moderne virksomheds markedsføring.

Vi gør det ved at udvikle koncepter til møder, events, messer, konferencer og sågar rum, hvor dit brand skal manifestere sig fysisk. Der er en meget bred bane af muligheder, men vi er din garanti for, at der bliver et genkendeligt eventyrelement, som naturligt supplerer din øvrige kommunikation.

Sådan går vi til opgaven

Når du har fortalt os om det, du ønsker at opnå, går vi igang med at researche og designe en løsning til dig. Der vil være mest dialog i begyndelsen og tilsidst, når vi afleverer opgaven.

Typisk skal du regne med at bruge fra 2 til 6 timer på dialogen med os, før vi er helt i mål. Vi kan også være selvkørende, men som regel bliver resultatet bedst, hvis du bruger lidt tid på os.

Normalt kan vi udtænke, designe og skabe en løsning klar til brug på ca. 4 uger.

Her har vi hjulpet andre

Siden starten i 2017 har vi allerede gjort en forskel for mange danske virksomheder og organisationer, herunder Danfoss, og UdviklingFyn.

Vi har således kunder inden for medico, robotteknologi, konference og event-brancherne.

Kontakt os idag

"Improvisatoren gjør Dem berømt, men eventyrene gjør Dem udødelig"

Videnskabsmanden H. C. Ørsted til sin ven H. C. Andersen, 1835.

Send this to a friend